Indiske myndigheter: – Klem en ku i stedet for å kysse kjæresten på Valentinsdagen

Den indiske regjeringen oppfordrer folk til å sette til side vestlige tradisjoner på Valentinsdagen og heller kose med en ku enn å kysse kjæresten.

Den indiske regjeringen oppfordrer folk til å sette til side vestlige tradisjoner på Valentinsdagen og heller kose med en ku enn å kysse kjæresten. Illustrasjonsfoto: Rajesh Kumar Singh / AP Photo / NTB
Den indiske regjeringen oppfordrer folk til å sette til side vestlige tradisjoner på Valentinsdagen og heller kose med en ku enn å kysse kjæresten. Illustrasjonsfoto: Rajesh Kumar Singh / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert

Ifølge The Guardian har den indiske regjeringen erklært 14. februar for «Klem en ku»-dagen.

Regjeringen oppfordrer folket til å sette vestlige tradisjoner på Valentinsdagen til side og heller ha fokus på landets egne tradisjoner.

I løpet av det siste tiåret har Valentinsdagen blitt en stadig mer populær begivenhet i India, styrket av markedsføring og kampanjer med buketter, hjerteformede gaver og romantiske gester.

Kyr regnes som hellige dyr i hinduistiske India. Ifølge regjeringen vil det å klemme en ku bringe «følelsesmessig rikdom» til folket, i tillegg til at det vil øke menneskers «individuelle og kollektive lykke».

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer