Indisk mann tatt med 47 slanger – på et fly

Myndighetene på en flyplass i India stoppet en mann som mistenkes for smugling av 47 pytonslanger fra Malaysia.

Det er ikke oppgitt spesifikk art på de 47 slangene i saken i India. Men en av de som vises i videoen India Today, er til forveksling lik denne av typen ballpyton (også kalt kongepyton) avbildet i Oslo en tidligere anledning. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB
Det er ikke oppgitt spesifikk art på de 47 slangene i saken i India. Men en av de som vises i videoen India Today, er til forveksling lik denne av typen ballpyton (også kalt kongepyton) avbildet i Oslo en tidligere anledning. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Hendelsen skjedde på flyplassen i indiske Tiruchirapalli 29. juli, meldte medier i India og Malaysia tirsdag. En indisk mann ble stoppet av tollansatte som fattet mistanke om uregelmessigheter ved mannens kofferter.

Fra Malaysias hovedstad Kuala Lumpur hadde han tatt med seg 47 pytonslanger og to øgler, ifølge myndighetene. Dyrene var pakket i bokser med luftehull.

India Today har video av den spesielle lasten. Den viser at tollere henter opp både mindre slanger og en på godt over meteren fra tettpakkede bokser.

Slangene ser ikke ut til å ha forårsaket noen problemer på selve flygningen. Ifølge avisa Malay Mail er det et hyppig problem at smuglere forsøker å ta med seg eksotiske reptiler fra Sørøst-Asia til India.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer