Indisk mann forfalsket sin egen død - pågrepet for drap

En indisk mann som forsøkte å forfalske sin egen død gjennom å drepe en bygningsarbeider og få liket til å framstå som hans eget, er pågrepet.

I november fant en politi en død person i utkanten av Indias hovedstad New Dehli. Mannen hadde på seg et ID-kort, men likevel følte politiet at noe ikke stemte. Foto: Altaf Qadri/AP
I november fant en politi en død person i utkanten av Indias hovedstad New Dehli. Mannen hadde på seg et ID-kort, men likevel følte politiet at noe ikke stemte. Foto: Altaf Qadri/AP Vis mer
Publisert

Mannen forsøkte å forfalske sin egen død for å unngå å bli stilt for retten for et annet drap han er mistenkt for, opplyser politiet.

Sudesh Kumar ble i 2018 siktet, men ikke dømt for drap på sin egen datter som hadde rømt hjemmefra.

Kumar ble løslatt i fjor som en del av myndighetenes arbeid med å hindre coronautbrudd gjennom å redusere antall innsatte i overfylte fengsler.

Politiet fant i forrige måned en død person i utkanten av Indias hovedstad New Delhi, som hadde på seg Kumars klær og hans ID-kort.

– Liket var delvis brent og ansiktet var ugjenkjennelig, sier politioverbetjent Iraj Raja til AFP.

– Vi sporet det tilbake til Kumars hjem og fikk hans kone til å identifisere liket. Hun identifiserte det raskt som ektemannens, men vi var ikke overbevist, sier han.

Politiet ble tipset om at Kumar fortsatt var i live og pågrep ham utenfor hjemmet fredag.

– Han erkjente forholdet i avhør, sier politiet.

MYSTERIUM: Dykkerfunn i Bergen er et mysterium. Video: Slettaa Dykkerklubb. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

(©NTB)

Mer om