- Ikke ta sjansen på å bli husløs før jul

Mer enn 20 prosent oppgir at de går fra levende lys, ifølge en ny undersøkelse.

Flere nordmenn sier at de går fra levende lys. Det må man aldri gjøre, advarer forsikringsselskap. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Flere nordmenn sier at de går fra levende lys. Det må man aldri gjøre, advarer forsikringsselskap. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

I undersøkelsen, som er gjort av Norstat for Frende forsikring, sier 21 prosent at de går fra levende lys regelmessig eller av og til. Undersøkelsen viser også at jo eldre vi blir, desto mindre er sjansen for at vi gjør det. Nesten ni av ti over 60 år går aldri fra levende lys.

Produktsjef i Frende forsikring Øystein Øren oppfordrer alle til å passe på lysene sine.

– Ikke ta sjansen på å bli husløs før jul. Et øyeblikks uoppmerksomhet eller et blaff er alt som skal til før det brenner. Du må aldri forlate levende lys. Så enkelt er det, sier Øre.

Undersøkelsen er besvart av 1.009 mennesker over hele landet. Innlandet er fylket hvor flest innrømmer at de går fra levende lys.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer