- Ikke lag noe trøbbel for deg selv eller andre

Onsdag er påskens store utfartsdag. Før trafikken tar seg opp, kommer Vegtrafikksentralen med ett godt råd til alle som skal ut på veien.

Onsdag er påskens store utfartsdag. Foto: Heiko Junge / NTB
Onsdag er påskens store utfartsdag. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Man må ta det med ro og beregne god tid for å ikke lage noe trøbbel for deg selv eller andre. Det kan få store konsekvenser.

Trafikkoperatør Hans Are Dahl ved Vegtrafikksentralen øst er optimistisk foran påskens store utfartsdag. Selv om det er ventet mye biler på veiene, tror Dahl at vi vil unngå de lange køene.

– Det er vanskelig å si når folk reiser. Noen må jo på jobb, men samtidig så er været fint, både her og i fjellet. Jeg tror at vi vil opplevde spredt trafikk, særlig mellom klokka 13 og 18. Det er vanskelig å anslå, sier trafikkoperatøren.

Ifølge Dahl er det også gode kjøreforhold.

– Det kan ha kommet noe smeltevann ned i veibanen som har frosset på i morgentimene, men i all hovedsak skal forholdene være bra.

Det er heller ikke mye veiarbeid som er planlagt i påsken.

– Det er kun planlagt veiarbeid på E16 mellom Sandvika og Sollihøgda. Her er veien lagt om også, så det bør gå fint. Utover dette er det ikke planlagt noe aktivt veiarbeid på dagtid.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer