IKEA tilbakekaller skumboller

IKEA tilbakekaller skumboller med sjokolade på grunn av manglende allergiopplysninger.

TILBAKEKALLES: IKEA tilbakekaller SÖTSAK SKUMTOPP, skumboller med sjokolade, 180 g, grunnet uklar innholdsfortegnelse av allergenet melk i listen over ingredienser. Foto: IKEA / NTB scanpix.
TILBAKEKALLES: IKEA tilbakekaller SÖTSAK SKUMTOPP, skumboller med sjokolade, 180 g, grunnet uklar innholdsfortegnelse av allergenet melk i listen over ingredienser. Foto: IKEA / NTB scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kunder som er allergiske eller intolerante mot melk bør avstå fra Sötsak Skumtopp, skriver IKEA i en pressemelding.

Den svenske kjeden tilbakekaller nå produktet med best før-dato mellom 12. mars 2019 og 18. april 2019 grunnet manglende allergiopplysninger. På produktet er ikke allergenet melk oppført i listen over ingredienser.

– Produktet inneholder mysepulver som dannes fra melk, og gjør at produktet kan utgjøre en helsefare for personer som er allergiske eller intolerante mot melk eller melkeprodukter. Selv om mysepulver er nevnt i listen over ingredienser, er dessverre ikke melk nevnt, skriver varehuskjeden i en pressemelding.

Kunder som har kjøpt Sötsak Skumtopp bes om å levere tilbake produktet til nærmeste varehus. Det er ikke nødvendig å vise kvittering.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer