IDF: Fire militante krigere drept ved den libanesiske grensen

Det israelske militæret (IDF) sier de har drept fire militante krigere som prøvde å infiltrere Israel fra Libanon.

Røyk stiger som følge av israelske granatangrep i Dahaira, en libanesisk grenseby nær Israel. Det har vært flere trefninger ved grensa mellom Israel og Libanon de siste dagene. Foto: Hussein Malla / AP / NTB
Røyk stiger som følge av israelske granatangrep i Dahaira, en libanesisk grenseby nær Israel. Det har vært flere trefninger ved grensa mellom Israel og Libanon de siste dagene. Foto: Hussein Malla / AP / NTB Vis mer
Publisert

– For kort tid siden oppdaget hærens observasjonsstyrker en terroristgruppe som prøvde å infiltrere sikkerhetsgjerdet mellom Libanon og Israel for å plante en eksplosiv enhet, sier IDF i en uttalelse tirsdag morgen.

– Fire terrorister ble drept, sier hæren.

Det har vært flere skuddvekslinger ved grensen mellom Israel og Libanon de siste dagene. Israel har forsterket sine styrker ved grensen som følge av Hizbollah-angrep.

Hizbollah-bevegelsen holder til i Libanon og støtter Hamas. Gruppen har røtter i Iran, og har også selv hatt en rekke konflikter med Israel gjennom årene.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer