Vis mer

I stedet for å tigge etter penger, delte den hjemløse mannen ut CV-en sin

Nå har han fått jobb.

(upublisert) Opprettet


Til tross for at amerikanske Frederick Callison har vært hjemløs i to år, er han ikke ute på gaten for å tigge etter penger. I stedet for å sitte med en kopp foran seg, har han delt ut CV-en sin i håp om at det skal dukke opp en jobb, skriver CBS.

Callison nekter å tigge for å overleve. Han har tilbragt store deler av dagen utenfor sin lokale matbutikk i Sacramento og for å dele ut hvite konvolutter til forbipasserende.

- Jeg liker ikke å tigge og jeg kommer ikke til å gjøre det. Jeg nekter. Nå deler jeg ut en presentasjon av meg selv og hva jeg prøver å oppnå, uttalte amerikaneren til TV-kanalen.

Etter Michael Marteen delte den tidligere kokkens historie på Facebook, har livet til Callison tatt en brå vending. Han har nå fått jobb på en pizzarestaurant, skriver TODAY.com.

- Han var i ekstase over å ha fått jobb og er veldig takknemlig for muligheten. I natt var han våken i mange timer for å lære seg menyen, sier Marteen til TODAY.COM.

I tillegg til en jobb, ga restauranten ham nye klær og en venn har sørget for at Callison har et sted å bo til å kommer til på beina.
This homeless man was sitting outside of Smart and Final NOT asking for money. His sign said "Need work, and hungry" not...

Posted by Michael Marteen on 25. februar 2016Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.