Vis mer

I dag fyller denne vesle prinsessen fem år

Kongehuset feirer med nye bilder.

(upublisert) Opprettet
23. februar fyller Sveriges fremtidige tronarving, prinsesse Estelle fem år. I anledning bursdagen la den svenske kongehuset ut to nye bilder av den lille prinsessen.

Bildene er tatt av Anna-Lena Ahlström, som har fotografert det svenske kongehuset en rekke ganger tidligere.

Prinsessens fulle navn er Estelle Silvia Ewa Mary. Hun er datter av kronprinsesse Victoria og prins Daniel og storesøster til prins Oscar. Estelle er nummer to i arverekkefølgen, etter sin mor.

Det er ikke kjent akkurat hvordan prinsessen skal feire fødselsdagen. Ifølge Expressen befinner kronprinsfamilien seg i utlandet, og vil trolig markere dagen der.

- Familien feirer bursdagen privat, så det er ingenting hoffet kan kommentere,  sier pressetalsperson Margareta Thorgren til den svenske avisa.

(FOTO: Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.