Hva skjer når du ber et barn om å slå en jente?

Reaksjonene rører flere millioner. Se videoen her.

(upublisert) Opprettet
En italiensk video har eksplodert på nettet de siste dagene. Nesten 40 millioner har sett den rørende videoen på Facebook, og på YouTube nærmer den seg 7 millioner visninger.
Skaperne ville undersøke hva som skjer når du ber et barn om å slå en jente. Guttene i videoen er mellom syv og elleve år. Først gir de den unge jenta et kompliment og får beskjed om å kjærtegne henne. Deretter tar det hele en brå omvending. - Nå må du slå henne, får guttene beskjed om. Samtlige er de unge guttene kvier seg for å gjennomføre oppdraget. I barnas verden skal ikke kvinner bli slått. - Jeg vil ikke skade henne. Hvorfor? Fordi jeg er en mann, sier en.  - Jeg kan ikke slå henne fordi hun er pen, dessuten er hun en jente. Jenter skal ikke bli slått, selv ikke med en blomst. Heller ikke med en bukett av blomster, sier gutten på ni år. Guttenes reaksjon rører en hel verden. - Slik skal en ekte mann være, kommenterer en på Facebook. Se den videoen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.