Hva i all verden gjør dette her?

Hvordan et piano har endt opp på denne fjelltoppen er et stort mysterium.

(upublisert) Opprettet
Det er som tatt ut av den mest klisjéfylte musikkvideoen du noen sinne har sett. På toppen av en fjelltopp med vind i håret, spiller tilfeldige turgåere piano i solnedgangen. Torsdag ble det nemlig oppdaget at noen har plassert et piano på Topanga utsiktspunkt i utkanten av Los Angeles i USA. Oppdagelsen ble delt i sosiale medier, og siden det har det strømmet til med nysgjerrig natur- og musikkelskere som vil spille piano som en rockestjerne. Hvordan pianoet havnet på et så tilfeldig sted, er det ingen som vet med sikkerhet. En teori er at et band lot det stå igjen etter å ha spilt inn musikkvideo. Dersom du er glad i å spille piano, er kanskje dette det nye turistmålet for deg.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.