Hundeangrepet i Brumunddal: Politiet jobber fortsatt med å få hele bildet

Etterforskningen pågår fortsatt etter at et barn døde som følge av hundeangrepet i Brumunddal 5. juni. Eieren av de to hundene er siktet i saken.

Politiet opplyser at de fortsatt jobber med å få hele bildet i saken etter hundeangrepet i Brumunddal. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Politiet opplyser at de fortsatt jobber med å få hele bildet i saken etter hundeangrepet i Brumunddal. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Innlandet politidistrikt opplyser at etterforskningen fortsatt pågår etter den tragiske hendelsen sist lørdag.

Et halvannet år gammelt barn døde etter å ha blitt angrepet av to hunder i Brumunddal. Hundeeieren er siktet for brudd på loven om hundehold.

Politiet opplyser fredag at de fortsatt jobber med å få hele bildet i saken og vil derfor komme med mer informasjon på et senere tidspunkt.

– Det er forståelig at det er stor interesse for saken. Ut fra sakens karakter er det gjort vurderinger om å ikke gi ytterligere kommentarer akkurat nå. Politiet vil komme med mer informasjon etter hvert, sier påtalefaglig etterforskningsleder Marit Kjelsberg.

Barnet var på besøk hos nær familie som eier de to hundene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer