Vis mer

Hund forlatt alene i bil i fire timer - døde

Forbipasserende måtte knuste vinduene. OBS! Sterke bilder.

(upublisert) Opprettet


 

Ifølge videobeskrivelsen skal hunden Fidji, en 14 måneder gammel boxer, ha blitt forlatt i bilen en varm dag utenfor et Ikea-varehus i Spania.

Det franske paret som eide hunden skulle inn på varehuset for å kjøpe en gave før de skulle videre på et bryllup i Spania.

Mer fra SeDenne: Fremmede reddet barn fra glovarm bil

I fire timer satt den stakkars hunden i den varme bilen, ifølge Liveleak. Til slutt tok flere Ikea-besøkende tak da de så at hunden hadde det vondt og slet med å puste.

De fikk løftet Fidji ut av bilen og kjølt ham ned med vann, men påkjenningen hadde vært så stor for boxeren at han måtte gjennom en tre timer lang operasjon. Dessverre så sto ikke Fidjis liv til å redde og hunden døde av indre blødninger.

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.