Hun tror hun skal hilse på sin lamme pasient, men så ...

Sykepleieren hadde ikke fått med seg Baileys fantastiske fremskritt.

(upublisert) Opprettet
Uten forklaring ble Bailey lam fra livet og ned, og slik lå hun på sykehus i elleve dager. Men en dag gjorde jenta fantastiske fremskritt, bokstavelig talt, og bestemte seg for å overraske sykepleieren sin. Da sykepleieren begynte skiftet sitt den ettermiddagen kom Bailey i rullestolen sin for å hilse på, som hun gjorde hver dag. I det sykepleieren kom mot henne stoppet hun og reiste seg opp. Sykepleierens reaksjon er så rørende og fantastisk! Videoen, som ble lagt ut på YouTube 18. april, har hittil fått sju millioner visninger og mennesker verden rundt deler den rørende historien på sosiale medier for å hylle de sykepleiere som har hjulpet dem i løpet av livet. Det er utrolig hvor mye en sykepleier bryr seg om sine pasienter. Lam eller ei, du er deres største prestasjoner!

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.