Hovland i drømmegruppe i Masters - spiller med Tiger Woods og OL-mesteren

Det norske golfesset Viktor Hovland har blitt plassert i samme gruppe som legenden Tiger Woods og regjerende olympiske mester Xander Schauffele i US Masters.

Viktor Hovland skal gå de to første rundene i US Masters sammen med Tiger Woods. Foto: Eric Gay / AP / NTB
Viktor Hovland skal gå de to første rundene i US Masters sammen med Tiger Woods. Foto: Eric Gay / AP / NTB Vis mer
Publisert

De tre skal gå de to første rundene sammen i den prestisjetunge turneringen, opplyste US Masters på sine nettsider tirsdag.

Woods har ikke spilt mange turneringer siden han pådro seg alvorlige skader i en bilulykke i februar 2021. Han har prioritert å spille i de største turneringene og er dermed på plass på Augusta denne uken.

Han har vunnet turneringen hele fem ganger, der den første kom som 21-åring tilbake i 1997.

I årets utgave på Augusta skal han dele banen sammen med Hovland og Schauffele de to første rundene. Sistnevnte vant OL-turneringen i Tokyo i 2021 og er sammen med sine to gruppekamerater en stor stjerne i golfverden.

Hovland har aldri før gått til topps i en majorturnering. I 2021 ble han nummer 21 i Masters, mens han i 2019 ble kåret til beste amatør i turneringen.

Trioen slår ut klokken 16.18 torsdag og 22.18 fredag.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer