Hovedredningssentralen minner om betydelig snøskredfare

De kommende dagene er det betydelig snøskredfare flere steder i landet. Hovedredningssentralen ber folk tenke seg nøye om.

En lavinehund fra Norske Redningshunder (avdeling Hordaland) graver i et snøskred på Finse under en øvelse. Søndag sendte Hovedredningssentralen Sør-Norge ut en påminnelse på Twitter om at det er betydelig snøskredfare flere steder i landet i dagene som kommer. Foto: Heiko Junge / NTB
En lavinehund fra Norske Redningshunder (avdeling Hordaland) graver i et snøskred på Finse under en øvelse. Søndag sendte Hovedredningssentralen Sør-Norge ut en påminnelse på Twitter om at det er betydelig snøskredfare flere steder i landet i dagene som kommer. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

NTB

Søndag sendte Hovedredningssentralen Sør-Norge ut en påminnelse på Twitter om at det er betydelig snøskredfare flere steder i landet i dagene som kommer.

– Husk å sjekke varsel for ditt område når du skal ferdes i snø og fjellterreng, tvitrer de.

Ifølge varsom.no gjelder varselet for nesten hele landet.

Bakgrunnen er de store nedbørsmengdene vi har sett i hele landet de siste dagene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer