Hoppjentenes skiflygningstrening i Vikersund utsatt til lørdag

Kvinnenes skiflygningstrening i Vikersund skulle etter planen gått fra klokken 10 fredag morgen, men har blitt utsatt til lørdag grunnet massivt snøfall.

Maren Lundby og resten av hoppjentene må vente til lørdag med å gjennomføre sin første offisielle skiflygningstrening i Vikersund. Foto: Geir Olsen / NTB
Maren Lundby og resten av hoppjentene må vente til lørdag med å gjennomføre sin første offisielle skiflygningstrening i Vikersund. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Det bekrefter Norges Skiforbund overfor NTB.

Hoppjentene skulle etter planen satt utfor skiflygningsbakken i Vikersund klokken 10, men må nå vente til lørdag med å gjennomføre sin første offisielle trening i 240-metersbakken.

Av de norske kvinnene er Anna Odine Strøm, Silje Opseth og Maren Lundby kvalifisert for skiflygingsrennet. Kun de 15 beste i Raw Air-sammendraget skal være med i søndagens historiske renn, der kvinnene for første gang skal konkurrere i verdens største hoppbakke.

Juryen vil også senere fredag ta stilling til herrenes kvalifisering, som etter planen skal avholdes fra klokken 17.00.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer