Høie holder pressekonferanse om coronasituasjonen fredag

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) har innkalt til pressekonferanse om coronasituasjonen fredag, den første på nesten tre uker.

På tirsdag opplyste helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) til VG at det ligger an til at livet i stor grad vil vende tilbake til det normale i slutten av september. Foto: Torstein Bøe / NTB
På tirsdag opplyste helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) til VG at det ligger an til at livet i stor grad vil vende tilbake til det normale i slutten av september. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, vil også være til stede på pressekonferansen, som starter klokka 12.30.

På tirsdag opplyste Bent Høie til VG at det ligger an til at livet i stor grad vil vende tilbake til det normale i slutten av september.

Til NTB torsdag forteller statsminister Erna Solberg at gjenåpningen, og da trinn 4, ikke har blitt behandlet ferdig.

– Vi har et litt høyt smittetrykk, så jeg tror det beste er å henvise til det jeg og Bent sa tidligere i uken, om at vi må ha beskyttelsen opp i befolkningen. Denne uken har stort sett alle 18-åringer i Norge fått et tilbud, så tar det noen uker før de er ferdige, sier hun til NTB.

På pressekonferansen 28. juli ble det klart at gjenåpningen av Oslo ble utsatt. Samtidig uttalte Bent Høie at en ny vurdering av om vi kan gå til trinn 4 i gjenåpningsplanen ville skje i midten av august.

Pressekonferansen fredag finner sted i Marmorhallen i Klima- og miljødepartementet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer