- Hjelp! Hytta brenner!

Alex Thompson våknet opp til skrekkscenarioet.

(upublisert) Opprettet
Det var ingen aprilspøk da Alex Thompson 1. april bråvåknet på hytta vest i Canada av at hytta sto i brann. Han var fanget inne på soverommet og kunne se flammene gjennom dørsprekken. Alex trodde alt håp var ute og fant fram mobilen. – Jeg begynte å filme som siste hilsen til familie og venner. Jeg planla å hive mobilen ut av vinduet i håp om at noen skulle finne det og se mine siste farvel og bekjennelser, sier han til nyhetsbyrået Newsflare. Alex hadde meldt fra om brannen, men siden hytta var langt inne i skogen forventet han ikke at de skulle klare å komme fram i tide. – Før redningen kom, kom jeg på at jeg har en stige liggende på loftet og inngangen til loftet er fra soverommet. Jeg fikk tak i stigen og kunne trygt klatre ut, forteller han. Etter hvert kom også brannvesenet og fikk slukket brannen. Thompson slapp fra hendelsen med kun lettere røykskader. Den foreløpige etterforskningen av brannen tyder på at det var en dårlig lagret propantank som trolig var årsaken.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.