Hillary Clinton har fått ny jobb

Tidligere utenriksminister i USA, Hillary Clinton, blir professor i internasjonale studier ved det prestisjetunge Columbia-universitetet i New York.

Tidligere utenriksminister i USA, Hillary Clinton, blir professor i internasjonale studier ved det prestisjetunge Columbia-universitetet i New York. Foto: Rodrigo Freitas / NTB
Tidligere utenriksminister i USA, Hillary Clinton, blir professor i internasjonale studier ved det prestisjetunge Columbia-universitetet i New York. Foto: Rodrigo Freitas / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

ID: 18088856NTB-AP

– Gitt hennes ekstraordinære talenter og egenskaper sammen med hennes enestående livserfaring, er Hillary Clinton unik og eksepsjonell i det hun kan tilføre universitetet, skriver rektor Lee Bollinger ved Columbia-universitetet i en uttalelse.

Han bemerket seg også Clintons årelange erfaring som folkevalgt i USA, i tillegg til tiden som utenriksminister og førstedame. Hun stilte også som kandidat til presidentvalget i 2008, og var kandidat i presidentvalget i 2016.

Clinton skal jobbe ved fakultetet for internasjonale studier, og vil tre til i det kommende høstsemesteret.

I en uttalelse sier Clinton selv at hun ser fram til å hjelpe Columbia-universitetet med å utdanne en neste generasjon amerikanske og internasjonale politiske ledere.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer