Her var det over 30 grader klokka 12

Som fredag er det spesielt i Trøndelag at gradestokken bikker 30 grader. Lørdag klokken 12 ble det målt over 30 grader i både Meråker og Namsskogan.

Trøndelag ble varmeste fylke fredag og ser ut til å få det varmeste været også lørdag. Bildet er tatt på Sørenga i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Trøndelag ble varmeste fylke fredag og ser ut til å få det varmeste været også lørdag. Bildet er tatt på Sørenga i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Mens det ble målt 30,1 grader i Meråker, viste gradestokken 30,2 grader i Namsskogan, viser en oversikt fra Meteorologisk institutt.

– Dette blir en varm dag i Sør-Norge. I Trøndelag er det allerede over 30 grader, fastslår instituttet.

Snåsa-Kjevlia og Gartland, begge målestasjoner i Trøndelag, følger like bak med 29,0 og 28,7 grader. Deretter kommer Oslo og Drammen med 28,1 grader.

Trøndelag endte opp som varmeste fylke fredag, og i nettopp Meråker ble det målt hele 31,7 grader. Meteorologisk institutt har varslet at det vil bli varmest i helgen i nettopp Trøndelag og sør i Nordland.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer