Vis mer

Her stopper politiet 2-åring etter heftig biljakt

- Han er ikke en kjenning av politiet fra tidligere.

(upublisert) Opprettet
Onsdag foregikk det en biljakt utenom det vanlige i Östra Skaraborg vest i Sverige.

- Plutselig fikk vi øye på en hvit bil som kjørte ujevnt. Bilen kom mot oss og både jeg og kollegaen var sikre - denne bilen må kontrolleres, skriver politiet på sine Facebook-sider.

Når føreren fikk øye på betjentene satte han bilen i revers og kjørte i full fart vekk fra politiet, men de hang på. Etter en kort biljakt fikk de kontroll på bilen, skriver danske TV 2.

Bak rattet på sportsbilen satt en toåring som ikke hadde papirene i orden. Den fartsglade sjåføren manglet førerkortet og var fåmælt til å begynne med.

- Han er ikke en kjenning av politiet fra tidligere, og etter en kort samtale viste han seg å være en hyggelig fyr. Han pratet mye om sin bror, opplyser politiet.

De la ut et bilde av fartsbølla på sine Facebook-sider. Innlegget har allerede fått 30.000 likes og blitt delt over 2.000 ganger.

Toåringen slapp unna bot, men hadde nok mye å fortelle i barnehagen dagen derpå.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.