Her stenges E6 fra klokka 7 til 19 på ukedagene

Fra og med i dag vil E6 ved Tretten være stengt på dagtid i ukedagene fra klokken 7 til klokken 19. Årsaken er arbeidet med ny midlertidig bru over Lågen.

Arbeidet med å montere sammen delene til det som skal bli midlertidig bruforbindelse over Lågen og E6 på Tretten i Gudbrandsdalen starter tirsdag. Bildet er tatt fra vestsiden, der den midlertidige brua skal monteres sammen og etter hvert skyves ut på fundamentene. Foto: Anders Foss Skjåk / Innlandet fylkeskommune / NTB
Arbeidet med å montere sammen delene til det som skal bli midlertidig bruforbindelse over Lågen og E6 på Tretten i Gudbrandsdalen starter tirsdag. Bildet er tatt fra vestsiden, der den midlertidige brua skal monteres sammen og etter hvert skyves ut på fundamentene. Foto: Anders Foss Skjåk / Innlandet fylkeskommune / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Stengningen varer fram til 30. mars fra mandager til fredager.

Modulvogntog kan ikke passere og må kjøre riksvei 3, skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter.

Arbeidet medfører at entreprenøren må sage og spyle i betong under høyt trykk på fundamentet mot øst, og av hensyn til trafikantene må E6 stenges forbi dette området.

Utenom disse tidspunktene vil E6 være åpen, men fartsgrensen vil bli satt ned til 40 kilometer i timen forbi anleggsstedet. Det blir skiltet omkjøring mens strekningen er stengt.

Det var tidlig om morgenen 15. august i fjor at Tretten bru plutselig kollapset. En lastebil og en personbil var på brua da det skjedde. Ingen personer ble fysisk skadd. Arbeidet med å lage en midlertidig løsning startet i november i fjor.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer