Her har det skjedd store ting

Nå er SOLs nye mobilside klar til bruk. Test den ut, og fortell oss hva du mener.

(upublisert) Opprettet
Det har skjedd store ting med SOL mobil. Fra en relativ kort forside og få undersider, har vi nå en dobbelt så lang forside og flere undersider og tjenester. Test den ut her: m.sol.no SOL mobil samler nyheter fra alle de store norske redaksjonene. Her får du alt på ett sted, og du trenger ikke å klikke deg inn på VG, Dagbladet, NRK og så videre. I tillegg samler vi også innhold fra aktuelle hendelser som 22. juli-rettssaken og fotball-EM på egne spesialsider. Hva synes du? Er det noe du savner, er det ting vi kan gjøre annerledes? Legg igjen spørsmål og kommentarer under denne artikkelen, så skal vi svare så godt vi kan. Kort oppsummert - dette får du nå på SOL mobil i tillegg til forsiden: Siste 100: m.sol.no/siste100/ En liste med norske og utenlandske nyheter samt økonomi, underholdning og sport. Rettssaken: m.sol.no/nyheter/rettssaken/ Alle saker fra de største, norske redaksjonene som følger 22. juli-saken tett. Sport: m.sol.no/sport/ Alt det siste om norske og internasjonale sportsstjerner. Fotball-EM: m.sol.no/sport/euro_2012/ Spesialside om fotball-EM i Polen og Ukraina. Kampprogram, resultater, tabeller og masse artikler tilpasset mobil. Horoskop: m.sol.no/horoskop/ SOLs kjente og populære dagshoroskop. Motor: http://m.sol.no/motor/ Motorartikler fra fagredaksjoner, spesialmagasiner og de største nettredaksjonene i Norge. Kremtoppen: m.sol.no/kremtoppen/kvinner/ Norges første og største kjendisliste. Hvem er hot og hvem er not akkurat nå. Lenker: m.sol.no/lenker/ Listing av norske og internasjonale nettaviser og andre nyttige lenker. Innholdet vårt er alltid aktuelt. Dette klarer vi gjennom en kombinasjon av manuell og automatisk oppdatering 24 timer i døgnet. Alt for at du som bruker skal få en best mulig mobilside. Per Tandberg Redaktør SOL

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.