Netflix-filmer før fotball-VM

Her er Netflix-filmene som får deg i VM-stemning

SOL guider deg gjennom jungelen.

Pele, Juventus og Premier League-legender. Dette er noen av filmene som du kan se på Netflix for å varme opp til fotball-VM. Foto: Netflix
Pele, Juventus og Premier League-legender. Dette er noen av filmene som du kan se på Netflix for å varme opp til fotball-VM. Foto: Netflix Vis mer
Publisert


Torsdag 14. juni kan fotballelskere endelig slippe jubelen løs når startskuddet for VM går i Moskva. Da skal vertsnasjonen Russland spille mot Saudi-Arabia, og i løpet av helgen kommer godbitene på rekke og rad.

Du er kanskje ikke helt kommet i stemning til VM i fotball enda. Derfor har vi plukket ut noen godbiter til deg på Netflix. Felles for dem alle er at de handler om fotball og har fått gode tilbakemeldinger på filmnettstedet iMDB.

Les Bleus (2016)

Dokumentar som følger det franske landslaget gjennom opp- og nedturer fra VM i 1996 til 2016.

iMDB: 7,3/10
Netflix: Se filmen

Le K Benzema (2017)

Real Madrids Karim Benzema er en av fransk fotballs største stjerner, men ble overraskende nok ikke tatt ut på Le Bleus VM-lag. Dokumentaren gir et interessant innblikk i den omstridte angriperens liv.

iMDB: 6,9/10
Netflix: Se filmen

Pele (2016)

Tidenes fotballspiller, mener mange. Han kom fra slummen i Sao Paulo og var bare 17 år gammel da han ledet Brasil til sin første VM-triumf. Dette biografiske dramaet, med blant andre Vincent D'Onofrio og Rodrigo Santoro i noen av rollene, gir et unikt innblikk i legendens karriere.

iMDB: 7,2/10
Netflix: Se filmen

First Team: Juventus (2018)

Italia er sensasjonelt ute av det gode selskap for første gang på 60 år etter å ha blitt slått ut av Sverige i kvalifiseringen. Gjennom tre episoder i denne knakende gode Netflix-produserte tv-serien kan du trøste deg med et innblikk i hverdagen til Juventus-stjernenes jakt på Champions League-gull sist sesong.

iMDB: 7,7/10
Netflix: Se filmen

Premier League Legends (2014)

Foto: Netflix
Foto: Netflix Vis mer

Mange nordmenn holder et ekstra godt øye med England på grunn av den enorme interessen for Premier League, men «Three Lions» ender som oftest opp med å skuffe i VM. Drømmer du om at de endelig skal lykkes for første gang siden 1966, passer denne serien perfekt. Der får du intervjuer og portretter av noen av Premier Leagues største legender siden starten i 1992.

iMDB: 7,8/10
Netflix: Se filmen

Boca Juniors 3D: The Movie (2015)

Argentina, med Lionel Messi i spissen, er som vanlig en av favorittene i årets VM. Denne dokumentaren gjør et dypdykk i landets mest suksessrike fotballklubb Boca Juniors hvor legenden Diego Maradona først slo gjennom.

iMDB: 6,4/10
Netflix: Se filmen

Fikk du med deg disse?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer