Annonse

Her blir den døende politihesten omfavnet av rytteren

Hjerteskjærende bilde fra Houston.Bildet av den amerikanske politikonstabelen D. Herrejon som ligger og klemmer den døende hesten Charlotte blir i disse dager spredt på sosiale medier.

Charlotte var ifølge politiet et populært syn i gatene i Houston. Hun og D. Herrejon hadde patruljert sammen i fire år da ulykken inntraff i 3. desember, skriver The Telegraph.

Ifølge Houston-politiet fikk hesten panikk etter å ha blitt skremt i trafikken, noe som resulterte i at hun til slutt ble truffet av en sementbil.

(Artikkelen fortsetter under bildet)
We've always said we support ALL animals, and know the relationship with those animals & their person is an incredible...

Posted by Animal Justice League on 4. desember 2015 

Minnet Charlotte med gulrot


Dagen etter kom Houston-politiet med følgende uttalelse:

- Det er med tungt hjerte at vi må meddele at politihesten Charlotte omkom i en trafikkulykke. Dette er en pågående etterforskning, men føreren av bilen har trolig ikke gjort noe straffbart. Hennes rytter, politikonstabel D. Herrejon, ble tatt med til sykehuset for en sjekk, men er uskadd.

Det er "Animal Justice League" som har publisert bildet på Facebook. Innlegget har i skrivende stund drøye 6200 likes og over 2000 delinger. En rekke store medier har også omtalt det hjerteskjærende bildet.

Dagen etter dødsfallet hadde noen minnet hesten ved å legge en gulrot på ulykkesstedet.

Legg til sol_no på SnapChat