Her angriper bjørnen - Ralph svarer med et brøl

Svensken holdt hodet kaldt da bjørnen angrep.

(upublisert) Opprettet
Svenske Ralph Persson var i skogen i Jamtland for å trene opp elghunden sin da hunden reagerte på noe som lusket blant trærne. - Jeg merket at noe var i ferd med å skje, og da jeg kalte på hunden angrep bjørnen, sier Persson til lokalavisen Helahälsingland. Heldigvis har Ralph møtt på bjørner tidligere og han visste hva han måtte gjøre. - Jeg skrek alt jeg kunne og gjorde meg veldig stor. Den var bare en meter foran meg, sier han til avisen. Den utrolige hendelsen ble fanget på film av både ham selv og kona Anna. Den lille snutten går nå sin seiersgang på nettaviser verden over. Klippet skal brukes i en jaktfilm som slippes på bjørnens dag 23. mai.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.