Levanger:

Helsetilsynet har konkludert etter dødsfall av gravid kvinne

Helsetilsynet har konkludert med at en gravid kvinne som døde uventet på Sykehuset Levanger i januar, fikk forsvarlig helsehjelp.

En gravid kvinne døde uventet på Sykehuset Levanger i januar. Ifølge Helsetilsynet sto ikke livet til å redde, og tilsynssaken konkluderer med at hun fikk forsvarlig helsehjelp. Foto: Gorm Kallestad / NTB
En gravid kvinne døde uventet på Sykehuset Levanger i januar. Ifølge Helsetilsynet sto ikke livet til å redde, og tilsynssaken konkluderer med at hun fikk forsvarlig helsehjelp. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Politiet og Helsetilsynet ble varslet etter at 38 år gamle Anne Charlsen Øverkil og hennes ufødte barn døde på Sykehuset Levanger 29. januar.

Kvinnen var innlagt på sykehuset i tilknytning til svangerskapet, og det ble bekreftet at det ufødte barnet var dødt før kvinnen døde.

Nå har Helsetilsynet konkludert med at kvinnen fikk forsvarlig helsehjelp, skriver Innherred. Tilsynssaken mot Helse Nord-Trøndelag er dermed avsluttet.

Politiet er også ferdig med sin etterforskning av hendelsen, men Statsadvokaten skal gå gjennom saken for en endelig vurdering.

Sykehuset Levanger fikk status som mistenkt kort tid etter dødsfallet, men i sommer, etter at den endelige obduksjonsrapporten var klar, bekreftet politiet at mistanken var svekket.

Politiet har ikke gått ut med dødsårsaken.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer