Helseministeren: – Snørrete barn kan ikke gå halloween

Barn som er syke, må holde seg hjemme også på halloween, understreker helseminister Ingvild Kjerkol (Ap).

Forkjølte barn må holde seg hjemme. De kan ikke kle seg ut og gå fra dør til dør å be om godteri til helgen. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB
Forkjølte barn må holde seg hjemme. De kan ikke kle seg ut og gå fra dør til dør å be om godteri til helgen. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

– Snørrete unger kan dessverre ikke gå halloween. Man må holde seg hjemme når man er syk, sier helseministeren til NRK i forkant det som er et av årets høydepunkter for mange barn.

– Helseministeren oppfordrer ikke til å gi godteri til unger. Men halloween har nok kommet for å bli, og det går an å gjøre det trygt og fornuftig, og det håper jeg alle gjør i helgen, tilføyer hun.

Kjerkol holder torsdag sin første koronapressekonferanse, sammen med assisterende helsedirektør Espen Nakstad og direktør i FHI Camilla Stoltenberg.

Onsdag sa Kjerkol til NTB at det ikke er aktuelt med nasjonale tiltak nå som rammer hele befolkningen., men at det kan bli aktuelt senere.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer