Helsedepartementet varsler pressekonferanse søndag kveld

Helse- og omsorgsdepartementet opplyser til NTB at de ha en pressekonferanse søndag kveld. De vil trolig informere om nye tiltak for Oslos nabokommuner.

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland (f.v.), helse- og omsorgsminister Bent Høie, avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold og helsedirektør Bjørn Guldvog (foran) på en pressekonferanse om koronasituasjonen onsdag denne uken. Foto: Berit Roald / NTB
Justis- og beredskapsminister Monica Mæland (f.v.), helse- og omsorgsminister Bent Høie, avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold og helsedirektør Bjørn Guldvog (foran) på en pressekonferanse om koronasituasjonen onsdag denne uken. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Departementet ønsker ikke gå nærmere inn på noe tidspunkt eller hvem som skal delta, men ifølge TV 2 vil det starte en gang etter klokken 20.

Nordre Follo og ni kommuner, blant dem Oslo, ble plassert i risikonivå 5 lørdag. Det førte til at nabokommunene til Oslo som ikke var inkludert, ba regjeringen innføre tiltak også for dem.

Det regjeringen vurderer å innføre for de øvrige kommunene rundt Oslo, som Lillestrøm, Asker og Bærum, er tiltak fra risikonivå 4, har NTB fått opplyst.

(©NTB)

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer