Helsedepartementet varsler pressekonferanse søndag kveld

Helse- og omsorgsdepartementet opplyser til NTB at de ha en pressekonferanse søndag kveld. De vil trolig informere om nye tiltak for Oslos nabokommuner.

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland (f.v.), helse- og omsorgsminister Bent Høie, avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold og helsedirektør Bjørn Guldvog (foran) på en pressekonferanse om koronasituasjonen onsdag denne uken. Foto: Berit Roald / NTB
Justis- og beredskapsminister Monica Mæland (f.v.), helse- og omsorgsminister Bent Høie, avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold og helsedirektør Bjørn Guldvog (foran) på en pressekonferanse om koronasituasjonen onsdag denne uken. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Departementet ønsker ikke gå nærmere inn på noe tidspunkt eller hvem som skal delta, men ifølge TV 2 vil det starte en gang etter klokken 20.

Nordre Follo og ni kommuner, blant dem Oslo, ble plassert i risikonivå 5 lørdag. Det førte til at nabokommunene til Oslo som ikke var inkludert, ba regjeringen innføre tiltak også for dem.

Det regjeringen vurderer å innføre for de øvrige kommunene rundt Oslo, som Lillestrøm, Asker og Bærum, er tiltak fra risikonivå 4, har NTB fått opplyst.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer