Helsearbeider innlagt med blodpropp på Sørlandet sykehus

En helsearbeider er innlagt med blodpropp i leggen på Sørlandet sykehus. Personen har fått AstraZeneca-vaksinen, men det er uvisst om det har en sammenheng.

Sørlandet sykehus har sykehusavdelinger i Kristiansand, Arendal og Flekkefjord. Det er ikke kjent hvilken avdeling helsearbeideren er innlagt på. Bildet er fra Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Sørlandet sykehus har sykehusavdelinger i Kristiansand, Arendal og Flekkefjord. Det er ikke kjent hvilken avdeling helsearbeideren er innlagt på. Bildet er fra Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert

Helsearbeideren er under 50 år og har en liten blodpropp i leggen, men skal ellers være i god form. Personen blir snart skrevet ut, skriver Fædrelandsvennen.

– Vi er usikre på om dette har sammenheng med vaksinen, men personen er vaksinert med AstraZeneca-vaksinen i løpet av de siste 14 dagene, sier fagdirektør Susanne Hernes på Sørlandet sykehus.

Norge satte AstraZeneca-vaksineringen på vent torsdag. Det skjedde etter meldinger fra Danmark og andre land om mulige bivirkninger i form av blodpropp.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer