Helland har fått beskjed om å finne seg ny klubb

Pål André Helland bekrefter at han har fått beskjed fra Rosenborg om å finne seg en ny klubb. Han avviser ikke å spille for RBKs rivaler.

Pål André Helland er på vei vekk fra Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Pål André Helland er på vei vekk fra Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Publisert

Helland var i lang tid en av Rosenborgs største stjerner, og som egenprodusert trønder har han vært viktig både på og av banen for klubben. Den tiden er forbi.

– Hva som skjer med meg, det er ikke opp til meg. Den avgjørelsen er det andre folk som tar. De prøver forgjeves å finne en klubb som vil ha meg, sier Helland til Nidaros.

I intervjuet bekrefter han at han har fått beskjed fra sin nye trener, Åge Hareide, om at han ikke kommer til å bli satset på.

– Akkurat nå handler det om at jeg har fått beskjed om å finne meg ny klubb, og da gjør jeg det. Jeg kan ikke bruke noe tid på å tenke mer på det, slik er livet. Da må man bare gjøre det, slik er fotballens brutale bransje. Da må jeg agere ut ifra det, sier Helland.

Lillestrøm har vært interessert. Helland vil ikke utelukke spill for dem eller andre av Rosenborgs rivaler.

– Ingenting er uaktuelt, jeg må jobbe en plass jeg også, sier Helland.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer