Helikopteret til Colombias president ble beskutt

Et helikopter med Colombias president Ivan Duque om bord ble beskutt fredag nær grensa mot Venezuela.

Ivan Duque, her flankert av innenriksminister Daniel Palacios (t.v.) og forsvarsminister Diego Molano, uttalte seg etter landing i Cúcuta. Foto: Cesar Carrion / Det colombianske presidentskapet via AP / NTB
Ivan Duque, her flankert av innenriksminister Daniel Palacios (t.v.) og forsvarsminister Diego Molano, uttalte seg etter landing i Cúcuta. Foto: Cesar Carrion / Det colombianske presidentskapet via AP / NTB Vis mer
Publisert

– Helikopteret vi fløy i var målet for et angrep, sa Duque etter at fartøyet landet i byen Cúcuta, som ligger nordøst i Colombia.

– Denne regjeringen vil ikke kaste bort ett minutt i kampen mot narkotikahandelen, mot terrorisme og mot organisert kriminalitet, sa han.

Forsvarsminister Diego Molano og innenriksminister Daniel Palacios var sammen med Duque om bord i helikopteret da det ble truffet av skudd. Det var ikke umiddelbart klart hvem som sto bak angrepet.

Forrige uke ble mer enn 30 personer såret da en bilbombe rammet en militærbase i grensebyen Cúcuta. Regjeringen pekte på den venstreorienterte geriljagruppen ELN som ansvarlige. ELN avviser anklagene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer