Håndball

Heidi Løke tar to år i Vipers

Håndballandslagets Heidi Løke (36) har skrevet under en toårskontrakt med Vipers Kristiansand.

Landslagets Heidi Løke skal spille for Vipers Kristiansand i de to neste sesongene. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.
Landslagets Heidi Løke skal spille for Vipers Kristiansand i de to neste sesongene. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

Overgangen har vært en dårlig skjult hemmelighet den siste uken. Løke til Vipers ble en realitet da det ble kjent at Larvik ble degradert til 1.-divisjon.

Løkes plan var at hun skulle forlate Storhamar til fordel for Larvik foran den kommende sesongen. Slik ble det ikke.

– Jeg har ambisjoner om å holde meg i toppen i noen år til, og da var det naturlig å velge Vipers. De er Norges beste lag, og jeg har også merket at jeg har savnet Champions League i de siste årene, sa Løke under mandagens pressekonferanse.

Løke la heller ikke skjul på at hun hadde fått beskjed om at 1.-divisjonsspill ikke var forenlig med fortsatt spill for landslaget.

Det gjorde at strekspilleren måtte tenke annerledes. Hun ønsker å spille VM for Norge senere i 2019, og neste år er det store målet OL i Tokyo.

Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad var ikke sen på avtrekkeren da det ble kjent at Løke ikke skulle til Larvik likevel.

– Jeg har vært som gjedda i sivet etter at det ble kjent. Med Heidi får vi tre linjespillere, og det trenger vi i Champions League, sa Gjekstad.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer