Vegard Heggem under glansdagene som Rosenborg-spiller i 1996. Om tre måneder går Heggem ut av trønderklubbens styre. Foto: Tor Richardsen/NTB scanpix
Vegard Heggem under glansdagene som Rosenborg-spiller i 1996. Om tre måneder går Heggem ut av trønderklubbens styre. Foto: Tor Richardsen/NTB scanpix Vis mer

Heggem gir seg i Rosenborg

Den tidligere landslagsbacken Vegard Heggem (44) vil ikke ta gjenvalg til Rosenborg-styret etter åtte år som styremedlem.

Publisert

Det bekrefter Heggem overfor Adresseavisen. Han sier det er en drøy måned siden han ga valgkomiteen beskjed om at han ikke vil innstilles for en ny periode.

– Det er ingen dramatikk i dette. Åtte år i styret føles nok, sier han til avisen.

Heggem slo selv gjennom som Rosenborg-spiller i siste halvdel av 1990-tallet. i 1998 ble han proff i Liverpool, der han etter hvert ble veldig skadeplaget og måtte gi seg.

Heggem ble valgt inn i Rosenborgs styre i 2012. Neste årsmøte i trønderklubben holdes i februar.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.