Harry og Meghans barn får prins- og prinsessetitler

Barna til Harry og Meghan, Archie og Lilibet, har nå rett til å bli kalt prins og prinsesse. Årsaken er at de er barnebarna til den nye britiske monarken.

Selv om barna til Harry og Meghan har rett på prins- og prinsessetitler etter dronningens bortgang, er det ikke sikkert de vil motta titlene. Foto: Rolf Vennenbernd / dpa via AP / NTB.
Selv om barna til Harry og Meghan har rett på prins- og prinsessetitler etter dronningens bortgang, er det ikke sikkert de vil motta titlene. Foto: Rolf Vennenbernd / dpa via AP / NTB. Vis mer
Publisert

Det er imidlertid ikke sikkert at Harry og Meghan, som er hertug og hertuginne av Sussex, vil at barna skal ta de kongelige titlene.

I et TV-intervju med Oprah Winfrey ble dette er tatt opp som en stridsspørsmål. Det er ikke bekreftet om barna skal motta de nye titlene eller ei.

Andre endringer som følge av dronning Elizabeths bortgang torsdag, er at prins William og Kate nå er hertugen og hertuginnen av Cornwall og Cambridge.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer