Netflix:

Har sendt ut klar beskjed til kunder i Norge

Strømmetjenesten Netflix sier at de taper store summer på at flere husholdninger deler kontoer. Nå vil de ha slutt på kontodelingen.

Netflix forsøker nå å få slutt på kontodeling. Foto: Richard Drew / AP / NTB
Netflix forsøker nå å få slutt på kontodeling. Foto: Richard Drew / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Netflix-kontoen din er ment for deg og dem du bor sammen med – husholdningen din, står det i en epost Netflix nå sender ut til medlemmer som deler Netflix utenfor husholdningen sin i Norge, og i en rekke andre land i verden.

Strømmegiganten sa tidligere i år at over 100 millioner husholdninger deler Netflix-kontoene sine med andre, noe som påvirker deres evne til å investere i nye TV-programmer og filmer.

I eposten Netflix nå sender ut til sine kunder i Norge, skriver de at brukerne kan se hvilke enheter som er logget inn på kontoene sine, og at de kan logge ut av disse kontoene.

Selskapet gir også brukere muligheten til å dele Netflix-kontoen sin mot et tillegg på 39 kroner i månedsprisen.

AFP skriver at selskapets vekst roet seg noe i fjor. I april sa de at de i første kvartal i år hadde 232,5 millioner abonnenter, som er ny rekord.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer