Politiet melder om bråk i påsken

Har mottatt flere klager på støy

Nå minner politiet om forbudet mot utilbørlig larm på helligdager.

Politiet i Oslo har skjærtorsdag mottatt en del klager på støy, arbeid og annet som forstyrrer helligdagsfreden. De oppfordrer folk til å respektere forbudet mot utilbørlig larm på helligdager. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Politiet i Oslo har skjærtorsdag mottatt en del klager på støy, arbeid og annet som forstyrrer helligdagsfreden. De oppfordrer folk til å respektere forbudet mot utilbørlig larm på helligdager. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Støy, arbeid og annet som forstyrrer helligdagsfreden går igjen i klagene politiet så langt har mottatt, ifølge politiet i Oslo.

Politiet har blant annet fått melding om støy fra byggearbeid i Dronning Eufemias gate.

Arbeiderne har blitt pålagt å ikke drive med støyende arbeid, opplyser politiet om på Twitter.

Som følge av klagene, minner politiet om at det fra kl. 00 til 24 på helligdager skal være helligdagsfred, som ingen noe sted må forstyrre med utilbørlig larm.

Også utenfor Oslo har det blitt meldt om støyende arbeid. Politiet i Øst har pålagt et firma med ti arbeidere i Blystadlia i Akershus å avslutte arbeidet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer