Har du sett denne mystiske Facebook-statusen?

Dette er den hemmelige betydningen.

Den siste tiden har det dukket opp en rekke kryptiske statusoppdateringer på Facebook. Og de kommer utelukkende fra kvinner. «Jeg har bestemt meg for å slutte å bruke undertøy», «Ingen toalettpapir???Da var man sokkeløs resten av dagen» og «Slapp fartsbot ved å vise puppene mine til politimannen!» er bare noen eksempler på statusene.
De er både overraskende og forhåpentligvis lite typiske for folk på din venneliste. Men hva betyr disse mystiske statusene? Se hele listen i bunn av artikkelen.

En god sak

Selv om statusene kan virke en smule spesielle, setter de fokus på en god sak. Liker eller kommenterer du statusen, får du en melding i Facebook-innboksen som avdekker betydningen. Hensikten er å sette fokus på brystkreft. Ikke alle Facebook-statuser er like usyldige. Teknofil skriver om en mor som fikk sønnen kastet ut av førskolen etter å ha skrevet kritikk på Facebook. Hvem som står bak kreftaksjonen er et mysterium. Kreftforeningen benekter til TV 2, at det er de som står bak. - Slike aksjoner dukker opp fra tid til annen, uten at vi er innblandet. Generelt sett setter vi pris på oppmerksomheten, uttalte pressesjef i Kreftforeningen, Erik Vigander til TV 2.

Her er den hemmelige meldingen

Du skulle ikke ha likt eller kommentert statusen. Nå må du velge en av statusene nedenfor og legge den ut som din egen status. Denne Facebook-statusen er for å sette fokus på brystkreft. Kom igjen. Ikke være en pyse. Legg ut en av disse statusene: 1.) Faen diaré... 2.) Slapp fartsbot ved å vise puppene mine til politimannen! 3.) Hvordan blir en kvitt fotsopp? Noen som vet?? 4.) Ingen toalettpapir???Da var man sokkeløs resten av dagen 5.) Jeg tror jeg er forelsket i noen... Hva skal jeg gjøre?? 6.) Jeg har bestemt meg for å slutte å bruke undertøy. Til tross for at statusene er noe spesielle, er de ikke å anse som en tabbe. Den fella er det derimot andre som har gått i. Side3 har skrevet en artikkel om 15 Facebook-tabber du bør unngå.