Hånball-VM: Spiller forsvant fra lagets hotell

En iransk VM-spiller i håndball er forsvunnet fra lagets hotell. Tidligere i mesterskapet ble fire jenter fra Kamerun meldt savnet.

Irans Shaghayegh Bapiri under VM-kampen mot Norge. Nå er hun forsvunnet. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Irans Shaghayegh Bapiri under VM-kampen mot Norge. Nå er hun forsvunnet. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert

Iranske Shaghayegh Bapiri ble ettersøkt tirsdag.

– Dette ble oppdaget tirsdag. Vi har informert politiet. Det er ikke så mye annet vi kan gjøre, sier VM-direktør Jame Fourt til dansk TV2.

Bapiri var sitt lags mest rutinerte spiller. Hun var med på et lag som fikk rollen som VM-yndling etter kampen mot Norge. Der ble lagets keeper Fatemeh Khalili Behfar kåret til banens beste i 9-41-tapet. Det førte til vill jubel i den iranske troppen.

Bapiri fikk også med seg to scoringer mot Norge.

Tidligere i VM forsvant fire kamerunske spillere. De er fortsatt ikke gjort rede for, men deres personlige eiendeler var borte fra hotellet de bodde på. Det gjør at lagledelsen mener spillerne har forlatt området av fri vilje.

Iran spilte sin siste VM-kamp mot nettopp Kamerun mandag. Den iranske troppen skal etter planen forlate Spania i løpet av et par dager.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer