Han kommer aldri til å fortelle deg det

– Da vil jeg bli flau og gjort til latter.

(upublisert) Opprettet
De forente nasjoner (FN) gikk langs Egypts gater og spurte menn og gutter «Hva heter moren din?». Men de fikk aldri et godt svar. – Hvorfor vil du vite det? Jeg kan ikke si det til deg, sier alle mennene de snakker med. Men ikke misforstå, egypterne er stolte og glade i mammaene sine, de kan bare ikke fortelle deg deres navn. – Da blir jeg flau og gjort til latter, forklarer en, mens en annen fortsetter: – I Egypt og andre land i Midtøsten viser du sårbarhet, at du er en mammagutt og hulket og gråt i dine mors armer som liten hvis du røper hennes navn. Med denne kampanjevideoen ville FN gi mødre navnene deres tilbake på den egyptiske morsdagen 21. mars.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.