Hafjell: Tenåring hardt skadd etter fall fra stolheis

En dansk gutt i tenårene pådro seg bruddskader etter et fall fra en stolheis i alpinanlegget i Hafjell søndag. Politiet etterforsker saken som en ulykke.

Kart: Google Maps.
Kart: Google Maps. Vis mer
Publisert

Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Ulykken skjedde søndag formiddag og ble meldt inn til politiet klokken 14 av alpinsenteret. Gutten er ikke kritisk skadd, men har bruddskader i hofte og bekken, opplyser etterforskningsleder Ann Karin Sundgården ved Lillehammer politistasjon til NTB.

– Vi vet per nå ikke hva som forårsaket fallet eller hvor i anlegget det skjedde, men det er snakk om et fall på mellom 6 og 10 meter, sier Sundgården. Familien til tenåringen er varslet om ulykken.

Det var ingen vitner til hendelsen. Politiet vil ikke svare på om gutten var alene i stolheisen, men sier de etterforsker saken som en ulykke.

– Vi vil i dag gjøre åstedsundersøkelser i alpinanlegget og forsøke å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om hva som har skjedd, sier etterforskningslederen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer