Haalands forgjenger røper Guardiolas strenge regime: - For feit

Tidligere Manchester City-spiss Sergio Agüero letter på sløret om hvordan det var å spille under Pep Guardiola i den engelske storklubben.

Sergio Agüero åpner om tiden i Manchester City. (Foto: PA/NTB)
Sergio Agüero åpner om tiden i Manchester City. (Foto: PA/NTB) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Hvis idealvekten din var 79–80 kilo og du veide 80 kilo og 100 gram, så fikk du ikke spille og ble bøtelagt, sa argentineren på det spanske TV-programmet «El Chiringuito», ifølge Bild.

Agüero spilte under Guardiola i Manchester City mellom 2016–2021. Sammen vant de ligaen tre ganger, den engelske ligacupen fire ganger og FA cupen i 2018/19-sesongen.

– Det skjer veldig raskt. Bare en liten kylling og du er allerede 50 gram over grensen, sa Agüero og ga et eksempel:

– I vår første sesong sa han til meg: «Jeg utelot deg fordi du er for feit denne uken». Og hva skal jeg si? Han hadde rett … Sånt skjer.

Etter ti år i Manchester tok Agüero veien videre til Barcelona. Det ble et meget kort opphold da 34-åringen oppdaget forstyrrelser med hjerterytmen og la skoene på hylla.

– Jeg har bestemt meg for å slutte med profesjonell fotball. Det er en veldig tøff beslutning å ta, men hjertet mitt kommer først, sa Agüero.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer