Haaland-uttalelser irriterer Dortmund-leiren: – Skal snakke med ham

Erling Braut Haalands utspill om at Borussia Dortmund presser ham om framtiden, blir ikke godt mottatt internt. Klubbens kommende sportsdirektør slår tilbake.

Erling Braut Haaland møter motstand fra Dortmund etter uttalelsene om at press om framtiden. Foto: Martin Meissner / AP / NTB
Erling Braut Haaland møter motstand fra Dortmund etter uttalelsene om at press om framtiden. Foto: Martin Meissner / AP / NTB Vis mer
Publisert

– Vi setter ham ikke under press. Det er ingen ultimatum, det er ingen tidsfrist, sier Sebastian Kehl, ifølge tyske Kicker.

Reaksjonen kommer som følge av Haalands intervju med Viaplay etter Dortmunds 5-1-seier over Freiburg fredag. Da sa jærbuen at klubben har begynt å legge press på ham om å få avklart framtiden. Ifølge rapportene kan han kjøpes ut av kontrakten til sommeren.

Kehl, som etterfølger Michael Zorc som sportsdirektør i Borussia Dortmund etter inneværende sesong, skjønner ikke noe av uttalelsene. Kicker skriver at utspillet skal ha møtt «voldsom motstand» fra de ansvarlige i den tyske klubben.

– I løpet av de neste dagene skal jeg snakke med ham om hva han tenker på akkurat nå, og hvorfor han, etter en 5-1-seier, bestemmer seg for å fokusere på dette temaet og snakke så mye om press. sier Kehl.

– Vi presser ham ikke i den retningen i det hele tatt … Vi håper på muligheter til å beholde Erling utover sommeren, konkluderer han.

(©NTB)

Mer om