Haaland-billettrush: Norges EM-kvalik­kamp mot Spania utsolgt på få minutter

De resterende billettene til EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge mot Spania i oktober ble revet bort på kort tid tirsdag.

Det blir fullt hus på Ullevaal stadion når Erling Braut Haaland og resten av herrelandslaget møter Spania i EM-kvalifiseringen oktober. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Det blir fullt hus på Ullevaal stadion når Erling Braut Haaland og resten av herrelandslaget møter Spania i EM-kvalifiseringen oktober. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det opplyser Norges Fotballforbund på Twitter.

Det var allerede solgt ut 13.500 billetter til medlemmer av supporterklubben i forkant av tirsdagens åpne salg.

En time og tjue minutter etter salget var i gang meldte fotballforbundet om fullt hus på Ullevaal stadion. Dermed blir det 28.000 tilskuere på plass under EM-kvalifiseringskampen 15. oktober.

Norge har fått en tøff start på kvalifiseringen og står med kun fire poeng etter like mange kamper. Spania ligger på plassen foran med fire poeng, men har én kamp mindre spilt. Skottland topper gruppa med tolv poeng.

Norge møter Jordan til vennskapskamp og Georgia i EM-kvalifiseringen i september. I oktober venter Kypros (borte) ved siden av Spania hjemme.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer