Göteborg:

Gutt (11) påkjørt under politijakt

En 11 år gammel gutt ble mandag påkjørt i Bergsjön i Göteborg av en bilfører som stakk av. Mannen som kjørte, ble senere pågrepet.

Illustrasjonsfoto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock
Illustrasjonsfoto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hendelsen fant sted ved 14.30-tiden, skriver Göteborgs-Posten.

– En 11 år gammel gutt er påkjørt og har fått skader i beina, sier talsperson Peter Adlersson i politiet til avisen.

Gutten er kjørt til sykehus. Han beskrives som våken og oppegående. Etter sammenstøtet stakk sjåføren fra stedet, opplyser politiet.

– Før dette skjedde, forfulgte politiet bilen i nærheten. De avbrøt da bilisten kjørte uforsvarlig og ikke stoppet. Personen kjørte tydeligvis inn på en gangvei og kjørte da på gutten, sier Adlersson.

Han sier politiet avbrøt biljakten en stund før påkjørselen.

– Den ble avbrutt umiddelbart da bilisten kjørte inn på gangveiene. Da kjørte politiet ikke etter.

Adlersson sier politiet forsøkte å stanse bilisten fordi de hadde mistanke om promillekjøring og grov uaktsomhet i trafikken. Kjøringen etterforskes som mulig kjøring i narkotikarus, i tillegg til grov uaktsomhet og at bilisten stakk av fra politiet.

Da mannen i 50-årsalderen ble pågrepet, hadde han allerede satt fra seg bilen som ble funnet igjen i nærheten uten noen personer i, opplyser Adlersson.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer