En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter at han ble skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland. Foto: Jens Roald Knutsen / NTB scanpix
En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter at han ble skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland. Foto: Jens Roald Knutsen / NTB scanpix Vis mer

Gutt (10) alvorlig skadd i båtulykke i Nordland

En ti år gammel gutt er innlagt på sykehuset i Tromsø etter at han ble skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland.

Publisert

– Gutten har moderate skader og ligger til observasjon på sykehuset inntil videre, sier kommunikasjonsrådgiver Jørn Resvoll ved Universitetssykehuset Nord-Norge til NTB.

Gutten var om bord i båten sammen med en annen ti år gammel gutt og en mann i 50-årene. De to ble brakt til sykehuset i Narvik med lettere skader.

– Båten hadde ganske stor fart da den traff et skjær. Båten har overbygg, så det har vært mye å treffe i sammenstøtet, sier operasjonsleder Remi Johansen i Nordland politidistrikt til NTB.

Båten har store skader i baugen og skroget.

Politiet var på sykehuset i Narvik søndag kveld for å gjennomføre et avhør av føreren av båten for å få klarhet i hvorfor båten traff skjæret.

Politiet mistenker ikke at føreren var ruspåvirket.

Politiet ble varslet om hendelsen søndag klokken 16.50.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.