Gutt (10) alvorlig skadd i båtulykke i Nordland

En ti år gammel gutt er innlagt på sykehuset i Tromsø etter at han ble skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland.

En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter at han ble skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland. Foto: Jens Roald Knutsen / NTB scanpix
En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter at han ble skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland. Foto: Jens Roald Knutsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Gutten har moderate skader og ligger til observasjon på sykehuset inntil videre, sier kommunikasjonsrådgiver Jørn Resvoll ved Universitetssykehuset Nord-Norge til NTB.

Gutten var om bord i båten sammen med en annen ti år gammel gutt og en mann i 50-årene. De to ble brakt til sykehuset i Narvik med lettere skader.

– Båten hadde ganske stor fart da den traff et skjær. Båten har overbygg, så det har vært mye å treffe i sammenstøtet, sier operasjonsleder Remi Johansen i Nordland politidistrikt til NTB.

Båten har store skader i baugen og skroget.

Politiet var på sykehuset i Narvik søndag kveld for å gjennomføre et avhør av føreren av båten for å få klarhet i hvorfor båten traff skjæret.

Politiet mistenker ikke at føreren var ruspåvirket.

Politiet ble varslet om hendelsen søndag klokken 16.50.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer