Gult farevarsel for is flere steder i landet onsdag

Det er meldt gult farevarsel for is flere ulike steder i landet onsdag. Folk advares om at isen kan være vanskelig å se.

Det er meldt gult farevarsel for is flere ulike steder i landet onsdag. Varsom.no advarer om underkjølt regn, som her på Kjelsås i Oslo tredje juledag for noen år siden. Foto: Terje Pedersen / NTB
Det er meldt gult farevarsel for is flere ulike steder i landet onsdag. Varsom.no advarer om underkjølt regn, som her på Kjelsås i Oslo tredje juledag for noen år siden. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

– Beregn ekstra tid til transport og kjøring. Senk farten og vær oppmerksom. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene, skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter.

Farevarselet gjelder for deler av Østlandet, deler av Trøndelag, Helgeland og Sør-Salten. På Østlandet blir det verst utover ettermiddagen og kvelden onsdag.

– Det er lokalt fare for is på grunn av underkjølt regn eller regn som fryser på bakken. Regnet vil fryse til is på bakken, skriver Varsom.no. De advarer også om at det kan være vanskelige kjøreforhold, og ber folk beregne ekstra tid til transport og kjøring.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer