Gullguttens forlovede: – Jeg har ingen ord

Gulljubelen sto i taket hos Jakob Ingebrigtsens forlovede Elisabeth og mamma Tone etter OL-triumfen på 1500 meter lørdag.

Tokyo, Japan 20210807. Friidrettsutver Jakob Ingebrigtsen etter 1500 m  finalen p Olympic Stadion  i Tokyo, Japan under OL Tokyo 2020.Foto: Lise serud / NTB
Tokyo, Japan 20210807. Friidrettsutver Jakob Ingebrigtsen etter 1500 m finalen p Olympic Stadion i Tokyo, Japan under OL Tokyo 2020.Foto: Lise serud / NTB Vis mer
Publisert

Familiemedlemmene som ikke er på plass i Tokyo var samlet sammen med sambygdinger på Sandnes stadion. Der ble finalen fulgt på storskjerm.

I etterkant var det mange følelser hos kjæresten Elisabeth Asserson.

– Jeg har aldri sett ham vinne mot Cheriyot før, så det var overraskende at han tok det. Men herregud. Jeg har ingen ord. Det var helt sykt å se på, sa hun til Discovery.

– Dette betyr alt. Jeg tror ikke han kan tro dette selv, fortsatte hun.

Mamma Tone fikk se at ektemannen Gjert tørket tårer på OL-arenaen etter seieren.

– Nå føler jeg med Gjert, men han har det bra, selv om han feller noen tårer. Det blir litt mye, smilte hun og kalte sønnens gulløp «helt perfekt».

– Han fortjener den gullmedaljen så sykt. Det var veldig overbevisende, fortsatte Tone Ingebrigtsen.

Storebror Henrik kalte løpsopplegget oppskriftsmessig.

– Dette var helt konge, og måten det skjer på også. Det er så overbevisende. Jeg tenkte selv at jeg skulle reise meg opp og juble da det var to runder igjen, for da visste jeg at Jakob skulle vinne, sa han til Discovery.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer