Guardiola: Haaland fortsatt usikker før kampen mot Liverpool

Erling Braut Haaland (22) er på bedringens vei foran Manchester Citys storkamp mot Liverpool i Premier League.

Manchester City håper å få Erling Braut Haaland spilleklar til helgen. Foto: Jon Super / AP / NTB
Manchester City håper å få Erling Braut Haaland spilleklar til helgen. Foto: Jon Super / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det er fortsatt ikke klart om spissen kan spille kampen. Haaland mistet nylig to EM-kvalifiseringskamper for Norge på grunn av en lyskeskade.

– Erling er på bedringens vei. Vi har siste treningsøkt i morgen, og så får vi se hvordan han føler seg, sier City-manager Pep Guardiola fredag ettermiddag.

Haaland pådro seg skaden i FA-cupkampen mot Burnley noen dager før det norske landslaget samlet seg i Spania foran de to første EM-kvalifiseringskampene.

Der ble det tidlig klart at jærbuen ikke kunne være med videre og ta del i oppgjørene mot Spania og Georgia. Han reiste deretter til Barcelona for videre undersøkelser.

Manchester City har ofte sendt spillere til et samarbeidssykehus i den katalanske hovedstaden for å undersøke skader.

– Det var veldig overraskende. Jeg visste ingenting. Han ringte meg og sa at de hadde tatt noen bilder og funnet noe som ikke var bra, sa far Alfie Haaland til TV 2 etterpå.

Manchester City ligger åtte poeng bak (med én kamp mindre spilt) serieleder Arsenal og tåler trolig ikke et tap mot Liverpool om det fortsatt skal være håp om ligagull.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer